Laatste Nieuws

Logo Boni geschaaldOp deze pagina vind u het laatste nieuws.

 

 

 

Bonifaciuswijn

De Vrienden heeft ook nog prachtige wijnen te koop, Bonifaciuswijn. Een rode Merlot en een witte Chardonnay. Alle twee van een prima kwaliteit! Tijdens de Open Huisdagen zijn de wijnen te koop. Kosten zijn € 6.50 per fles (rood of wit), per 6 flessen € 36.00 (rood en/of wit). Via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u deze prachtige wijnen ook bestellen.
Met de opbrengst financiert de stichting restauraties van het kerkgebouw, maar ook restauraties van kerktextiel (vaandels en kazuifels) en niet te vergeten het kerkgerei (kelken en monstransen).

Jaarverslag 2017

Krachtens de ANBI wetgeving zijn stichtingen verplicht om ten behoud van de ANBI rechten zowel de balans als de rekening en verantwoording te publiceren.  Hieronder treft u de daarbij behorende stukken aan.

Jaarverslagen

Onderstaand vind u de jaarverslagen van de volgende werkgroepen:

Jaarverslag 2016

Hier vind u de balans en de rekening per 31 december 2016.

Jaarverslag 2015

Onlangs heeft het bestuur het Jaarverslag 2015 van de stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk uitgebracht. In dit verslag vindt u de nodige informatie over de organisatie van de stichting Vrienden en over de vele activiteiten in het afgelopen jaar. Het volledige verslag vindt u hier.