Laatste Nieuws

Logo Boni schoongemaakt geschaaldOp deze pagina vind u het laatste nieuws.

Open huis Bonifacius kerk

BonifaciusZaterdag 2 juni a.s. is er van 11.00-16.00 uur weer open huis in de Bonifacius kerk. Wie durft kan ook de toren beklimmen o.l.v. een gids. Ter ere van de naamdag van St. Bonifacius zal er een mini tentoonstelling zijn van antieke kleding, gerei en vaandel zoals dat gebruikt werd bij processies. Op deze dag ook speciale aandacht voor de twee grote glas in lood ramen in de kerk die vertellen over het leven en de dood van Bonifacius.

Nieuw boekje

Omslag boekjeU ziet hier het nieuwe boekje met informatie over de Bonifaciuskerk.
De uitgave hiervan is verzorgd door de Stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk
Met dit boekje in de hand wordt u alles over de kerk verteld door middel van korte teksten en is rijk geïllustreerd met kleurrijke foto’s
Het boekje is gratis voor leden van de Stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk. Zij kunnen het ophalen tijdens het Open Huisdagen
Ook is het boekje daar te koop voor slechts 2,95 euro.
Als u op het boekje klikt wordt het complete boekje gedownload en krijgt u hem gratis digitaal binnen.

Jaarverslag 2016

Hier vind u de balans en de rekening per 31 december 2016.

Voorzitterswisseling stichting Vrienden Bonifaciuskerk

Met ingang van het nieuwe jaar heeft de stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk een nieuwe voorzitter. Vanaf de oprichting van de stichting in 1998 heeft Kees Slingerland met veel inzet en enthousisme de voorzittershamer gehanteerd. Maar na 18 jaar vond hij het tijd worden om de verantwoordelijkheid voor de stichting Vrienden over te dragen en daarvoor is een waardige opvolger gevonden, de geboren en getogen Alphenaar Louis van Velzen. Louis weet zich gesteund door de overige bestuursleden Jans de Heij als secretaris, Peter Dobbe als penningmeester en Kees Speet die de projecten behartigt.
Op donderdag 29 december heeft Kees Slingerland in een receptie in de kerk afscheid genomen van de Vrienden van de Bonifaciuskerk.