Laatste Nieuws

Logo Boni geschaaldOp deze pagina vind u het laatste nieuws.

 

 

 

Bonifaciuswijn

De Vrienden heeft ook nog prachtige wijnen te koop, Bonifaciuswijn. Een rode Merlot en een witte Chardonnay. Alle twee van een prima kwaliteit! Tijdens de Open Huisdagen zijn de wijnen te koop. Kosten zijn € 6.50 per fles (rood of wit), per 6 flessen € 36.00 (rood en/of wit). Via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u deze prachtige wijnen ook bestellen.
Met de opbrengst financiert de stichting restauraties van het kerkgebouw, maar ook restauraties van kerktextiel (vaandels en kazuifels) en niet te vergeten het kerkgerei (kelken en monstransen).

Open Huis Bonifaciuskerk voorjaar 2019

Op de zaterdagen 9 maart en 13 april zal er weer Open Huis zijn in de Bonifaciuskerk, van 11.00 uur en 16.00 uur. Thema voor de Open Huis dagen zal te zijner tijd bekend gemaakt worden via de Nieuwsbrief en de website van de Vrienden www.bonifaciusalphen.nl.
Vrienden van de Bonifaciuskerk

Jaarverslag 2017

Krachtens de ANBI wetgeving zijn stichtingen verplicht om ten behoud van de ANBI rechten zowel de balans als de rekening en verantwoording te publiceren.  Hieronder treft u de daarbij behorende stukken aan.

Jaarverslagen

Onderstaand vind u de jaarverslagen van de volgende werkgroepen:

Jaarverslag 2016

Hier vind u de balans en de rekening per 31 december 2016.