Word donateur!

Vindt u het belangrijk dat het monumentale kerkgebouw in het stadshart van Alphen aan den Rijn behouden blijft? Draagt u de prachtige gebrandschilderde ramen van de Bonifaciuskerk een warm hart toe? Wordt dan donateur van de stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk want met uw financiële bijdrage kan dit bijzonder kerkgebouw is stand worden gehouden. Het donateursschap staat open voor zowel natuurlijke personen als voor rechtspersonen (instellingen en bedrijven) in en buiten Alphen aan den Rijn. U wordt donateur door jaarlijks minimaal € 25,- (instellingen en bedrijven minimaal € 50,-) over te maken op de rekening van de stichting (bankrekeningnr: IBAN nr. NL55 RABO 0391 7247 38). In ruil daarvoor krijgt u een bewijs van deelname en twee keer per jaar een nieuwsbrief. Ter informatie merken wij nog op dat onze stichting de Culturele ANBI status heeft verkregen. Meer informatie hierover vind u hier.

Belangstelling?
U kunt zich aanmelden door

  • – alle gevraagde gegevens op onderstaand inschrijfformulier volledig in te vullen en daarna op „verzenden” te klikken of
  • – het inschrijfformulier hier te downloaden.

Als u gebruik wilt maken van automatische incasso dan verzoeken wij gebruik te maken van het te downloaden formulier omdat we dan uw handtekening nodig hebben. Dit formulier kunt u aan ons adres sturen. Hier kunt u het formulier ook in word downloaden, op uw computer/laptop invullen, uitprinten en opsturen.

    Door gebruik te maken van dit contactformulier gaat u akkoord met het Privacybeleid.