Concerten in de Bonifaciuskerk

LogoHet is alom bekend dat de Bonifaciuskerk uitermate geschikt is voor het houden van concerten. De akoestiek van het neogotische kerkgebouw is volgens deskundige muziekliefhebbers heel bijzonder, de sfeer van het interieur voegt een bijzondere dimensie toe aan de klanken van het concert en de faciliteiten zijn na de herinrichting sterk verbeterd. Meer over de aanstaande concerten leest u hier.

 

Concert 13 december 2013, foto 1 Concert 13 december 2013, foto 2Concert 13 december 2013, foto 3

Concert door De Lofstem uit Woubrugge.

De Chr. zangvereniging De Lofstem uit Woubrugge zal op vrijdag 15 december een concert geven in de Bonifaciuskerk met als thema "Nine Lessons and Carols", het komende Kerstfeest zal zeker in het programma terug te vinden zijn.
Het koor zingt onder leiding van dirigent Pieter Dijksman, muzikale medewerking wordt verleend door een vocaal ensemble.
Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur.
Kaarten zijn vooraf te bestellen bij de leden of het secretariaat
(0172518940) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kosten dan 10 euro, of bij de ingang van de kerk voor aanvang van het concert. De kosten zijn dan 12,50 euro.

Kerstconcert door Harmonie Crescendo.

Crescendo 1Op vrijdag 22 december zal de plaatselijke Harmonie Crescendo een Kerstconcert verzorgen in de Bonifaciuskerk. De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is vrij.
Een vrijwillige bijdrage is van harte welkom tijdens de collecte die aan het eind van de avond gehouden wordt.
Na het openingsnummer van het concert zal het opleidingsorkest, dat uit ongeveer 10 man bestaat en waarvan de jongste 9 jaar is, een tweetal nummers laten horen.
Gezamenlijk wordt daarna het alom bekende "Stille Nacht, Heilige Nacht" gezongen. De tekst hiervan is in het programmaboekje opgenomen.Crescendo 2
Hoewel het een echt Kerstconcert is, zullen ook enkel nummers uit The Lion King ten gehore worden gebracht. Ook kunt u genieten van een saxofoonsolo door Anne van der Linden. De algehele leiding van de avond is in handen van Inge Lage Vensterink.